...and we didin´t know that!
Siitä syystä ilmestyttiin tänä aamuna ylipukeutuneina työpaikalle, niinkuin jokaisena muunakin aamuna tähän asti olemme tehneet. Meille on jostain syystä annettu muita tiukemmat pukeutumisohjeet, tästä johtuen me pyöritään liituraitahousuissa farkkujen ja "lievästi" kulahtaneiden neuleiden keskellä. Ensimmäiset kaksi viikkoa on nyt kotisairaanhoidossa takana ja uusi työpaikka odottaa ensi viikolla yhteisön terveydenedistämisen saralla.

Riikan ohjaaja Lisa kotisairaanhoidossa (kyllä! jennille on sattunut ikäloput tädit, riikalle nuoret naiset ja miehet ohjaajiksi...) kutsui meidät viettämään perjantai iltaa perheensä luokse. Aivan ihastuttava nuoripari ja heidän kaksi alle kouluikäistä pojan viikaretta :) Alkuillasta ihastelimme heidän taloaan maalla ja kurkkasimme autotalliin josta löytyi moottoripyörän lisäksi, kaksi upouutta moottorikelkkaa. Leikimme myös poikien kanssa ja kävimme kävelyllä syöttämässä hevosia.

Pojat jätettiin hoitotätien luokse ja me "aikuiset" lähdimme ulos syömään vanhalle golfclubille ja nauttimaan kevään ensimmäisistä päivistä. Muutamana päivänä lämpötila jo noussut +18 asteeseen ja tänään nähtiin ekat pääskyset! (kaikkihan tietää sen lorun: pääskysestä ei päivääkään :)

R jatkaa: Kaikille tiedoksi ---> Jenni on rakastunut!!!!!!!!! :) Se on neliovinen pickup, joka syö bensaa enemmän kuin lakisaallii. toim.huom. ei ymmärrä... ei sitten niin ollenkaan :) Niin eli siis mentiin tälläisellä Jennin  unelma-autolla sinne ravintolaan syömään.


Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi, sillä jääkaapista löytyy nyt myös huominen ruoka! Ja onneksi tajuttiin kysyä, millainen käytäntö tippejen kanssa on, sillä täällä kuuluu antaa tippiä sekä ravintoloissa että baareissa! Lopeteltiin ilta tällä kertaa aikaisemmin, kun Lisan ja hänen miehensä piti lähteä hakemaan pojat kotiin, mutta sovittiin uudesta illan vietosta vielä tämän kolmen kuukauden aikana... mahdollisesti kesällä heillä, sillä takapihalta löytyy myös uima-allas :)

-Riikka ja Jenni-