Eilen oli todellakin ne judokisat ja kavikin ilmi, etta kyseessa ei todellakaan ollut mitkaan pikkukisat vaan itaisen kanadan mestaruuskilpailut ja ottelijoita oli lahemmas 200!!!! Samoissa kisoissa ratkottiin mestaruudet kaikista ikaluokista eli niin C, B ja A junnuista kuin aikuisistakin. Itsellani kavi vahan huono tuuri kun sarjaan naiset 57kiloa ei ilmoittautunut minun lisakseni kuin toinen kaveri (ja sekin alempivoinen), eli oteltiin hanen kanssaan paras kolmesta ottelusta.

Ensimmainen ottelu lahti kayntiin ravakasti kun ensimmaisten sekuntejen jalkeen sain heitettya vastustajasta kokan morotella. Ottelutauluun kertyi viela kaksi yukoa, ennen kuin sain vietya vastustajan omasta yrityksesta osotokarilla taaksepain --->ja ippon, kun ottelua oli mennyt lahes kolme minuuttia.

Toinen ottelu oli jo huomattavasti tasavakisempi, kun en ehken osannut ottaa enaa tarpeeksi tosissani vastustajaa, vaan lahdin otteluun asenteella, "no tuohan oli ihan helposti voitettavissa". Ottelu kesti taydet viisi minuuttia ja summerin soidessa pistetaulussa oli minun puolella kasa yukoja ja kokia seka shido ja vatsustajalla myos shidon lisaksi koka ja yuko. Nuo rangaistukset tuli mulle ilmeisesti viimeisten sekuntejen aikana passiivisuudesta (?) ja kaverille kuristustilanteesta kun kuristi tahalleen leualle...

Kolmatta ottelua ei siis enaa tarvittu, ja nain kahden ottelun turvin kultaa naista mestaruuskisoista.

Ja peruskunto ja tekniikkatreenit jatkuu heti ensiviikolla, seuraavat kisat kun on vasta ensi syksyna joensuussa.

 

-R-